Om Jette og Bo

villa_trolle_jette_og_bo4

I haven bor et par trolde, som minder lidt om beboerne i Villa Trolle.

GÆSTFRIE OG IMØDEKOMMENDE synes vi selv, vi er. Så velkommen til Villa Trolle.

VI, JETTE PURUP OG BO TROLLE, er begge journalister og nu pensionister.

jette6JETTE er jyde og har arbejdet på bl.a. Fyns Amts Avis, Danmarks Radio og Århus Stiftstidende, mest som redaktør. Gennem de senere år som  kommunikationskonsulent tilknyttet bl.a. den langelandske ugeavis Øboen og det sydfynske firma Naturturisme, som bl.a. har anlagt Øhavsstien. Har det bedst i solen og ude i naturen om sommeren og ved brændeovnen om vinteren – og har skrevet bogen “En fodtur Langeland Rundt langs kysten”.

bo5_jpgBO er langelænder i tredje generation. Har arbejdet på Politiken og Fyns Amts Avis og skrevet lokalhistoriske bøger – find f.eks.  “Bagenkop – frivillighed og fællesskab”  i Trollestuen.  Han er have-, skov- og handyman og har selv renoveret Villa Trolles cirka 20 fag småsprossede vinduer – tre gange, for vi har boet i huset siden 1998.  Bos arkitekt-morfar, Frits Ditlev Jørgensen, har tegnet  Villa Trolle.

TILSAMMEN ved vi næsten alt om øen, og hvad vi ikke ved, finder vi ud af. Bare spørg.

MÅSKE ER VI IKKE HJEMME, for vi har et sommerhus på Sydlangeland og verdens vidunderligste barnebarn i Ballerup, og så holder vi meget  af at vandre, især på øerne i Middelhavet og dem ovre ved Tenerife (selv om vi efterhånden helst undgår at flyve).

Men altid – året og døgnet rundt – kan vi finde én, som med glæde lukker jer ind og gelejder jer på plads.