Om værelserne


I VILLA TROLLE
 
kan du få rådighed over hele 1. sal, som består  af et stort opholdsrum – Trollestuen – et mindre kammer og et lækkert badeværelse. Desuden fri adgang til køkken, spisekammer, køleskab og bestik/service i stueetagen.

Måske lejer du kun Trollestuen med soveplads til to, men kammeret lejes aldrig ud særskilt, så du kommer ikke til at dele bad med nogen, du ikke kender. Køkkenet deler du med os, husets beboere Jette og Bo.

TROLLESTUEN er møbleret med to senge á 80 centimeter, som kan stå sammen eller adskilt – bare fortæl os, hvordan du vil have det. Her er spisebord til fire, magelige lænestole, gratis internet, tv med cromecast (du skal altså bruge din mobiltelefon eller tablet for at se tv),  kaffe og the, en reol spækket med rejselitteratur og en folderhylde med en masse gratis information om byens og øens seværdigheder.

I KAMMERET: En 140 cm bred seng. Intet andet.På hylderne står både salt og peber og olie og eddike, så det slipper I for at købe.

I BADEVÆRELSET: Hårtørrer, shampoo, balsam og sæbe.

KØKKENET må du bruge døgnet rundt, men vi bruger det også selv. Kopper, krus, tallerkener, potter og pander til fri afbenyttelse.